اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد

عفو زندانی محکوم به مرگ پس از ۱۰ سال

مرد جوان که به خاطر اختلاف مالی دوستش را کشته و به قصاص محکوم شده بود، با جلب رضایت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، دوم بهمن سال ۱۳۹۲ گزارش قتل مرد جوانی به نام شهاب در یکی از خیابان‌های رباط کریم به پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل حادثه رفتند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که وی با شلیک گلوله از سوی مردی به قتل رسیده و عامل قتل هم از صحنه متواری شده است.

 

در ادامه جسد با دستور مقام قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و مأموران شناسایی عامل قتل را در دستور کارشان قرار دادند و پس از تحقیقات پی بردند که مقتول از مدت‌ها قبل با یکی از دوستانش اختلاف مالی داشته است.

 

به این ترتیب مرد ۲۹ ساله ردیابی و بازداشت شد و به قتل اعتراف کرد و اولیای دم برای او درخواست قصاص کردند. با اعتراف صریح متهم وی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و به قصاص و شش ماه حبس به خاطر حمل و نگهداری اسلحه محکوم شد و حکم در دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد. در حالی که زمان زیادی تا اجرای حکم باقی نمانده بود وی توانست از اولیای دم مهلت بگیرد.



بخشش مرد اعدامی

پس از گذشت ۱۰ سال از این جنایت در حالی که مرد جوان چندین بار تا چوبه دار رفته بود و هر بار توانسته بود از اولیای دم رضایت بگیرد در نهایت موفق شد رضایت قطعی اولیای دم را جلب و از قصاص نجات پیدا کند. بدین ترتیب وی در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

 

در ابتدای این جلسه مرد جوان به جایگاه رفت و گفت: من و مقتول دوستان قدیمی بودیم و مشکلی با هم نداشتیم تا اینکه سر معامله‌ای به اختلاف حساب خوردیم. او باید پولی را به من پرداخت می‌کرد، اما وقتی متوجه شدم قصدی برای پرداخت پولم ندارد روز حادثه با اسلحه کلاشنیکفی که از قبل تهیه کرده بودم به سراغش رفتم تا او را بترسانم و بتوانم پولم را بگیرم، اما با هم درگیر شدیم و من به ناچار به او شلیک کردم.

 

البته من قصدم کشتن او نبود و بعد از شلیک هم خیلی پشیمان شدم. از همان زمان به دنبال جلب رضایت خانواده‌اش بودم تا اینکه بالاخره آن‌ها رضایت دادند و من هم خانه‌ای را که در رباط کریم داشتم به آن‌ها دادم. اما رضایت قطعی‌شان را اعلام نکردند. مدتی بعد که در حال گذراندن محکومیتم بودم مأموران زندان از داخل سلول ما حدود ۲۰ گرم مواد مخدر کشف کردند و من و دو هم‌سلولی‌ام هر کدام به ۱۵ سال زندان محکوم شدیم. هفت سال و نیم از محکومیتم را که گذراندم شامل عفو شدم و بالاخره بعد از گذشت چندین سال خانواده‌ام نیز توانستند با پرداخت دیه رضایت قطعی اولیای دم را جلب کنند.

 

وی افزود: من در این ۱۰ سال بهترین دوران زندگی‌ام را در پشت میله‌های زندان گذراندم و زندگی‌ام نابود شد. من و خانواده‌ام همه زندگی‌مان را برای جلب رضایت دادیم. حالا هم دیگر توان ماندن در زندان را ندارم و از قضات می‌خواهم تا حد امکان در صدور حکمم تخفیف قائل شوند تا بتوانم دوباره به زندگی برگردم و اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم.

 

با پایان دفاعیات متهم، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر